ViCA adatvédelmi irányelvek (Windows Phone)

Személyes adatok

A ViCA alkalmazás a következő személyes adatokat használja:

1. Egy adott bankba történő regisztrációs folyamat során az adott banktól kapott regisztrációs adatokat(pl. csoportkód, rövidnév, alias).

2. A bankkal történő bármely elektronikus kommunikáció során a készülékének IP címét.

3. A bankkal történő bármely elektronikus kommunikáció során a készülékazonosítót (Hardware identifier).

4. A bank által küldött tranzakciós adatokat.

Minden személyes adat kezelésével kapcsolatban az ügyfél és bank között kötött szerződés ide vonatkozó része is irányadó.

Technikai információ

Miért szükségesek ezek az adatok:

1. A regisztrációs adatok alapján azonosítja Önt az adott bank.

2. Az elektronikus kommunikációhoz szükséges az IP cím használata. Az alkalmazás a banki szerverrel való kommunikáció során a készülék által kiépített (WIFI, 3G, 4G, stb...) internetes kapcsolaton keresztüli kommunikációt használja. Ennek során felhasználja a készülék IP címét.

3. Mivel a ViCA alkalmazás egyszerre csak egy készüléken használható, az adott készülék azonosításához használja az alkalmazás a készülékazonosítót (Hardware identifier).

A banki tranzakciók adatait a bank által kötött szerződésnek megfelelően titkosított csatornán, a biztonsági előírások betartásával csak a banki szerverrel kommunikálja, és a tranzakciókat nem tárolja lokálisan semmilyen formában.

Az alkalmazás a push-notification-ök kezelésének érdekében kapcsolatot létesít a Microsoft által üzemeltetett WNS szolgáltatással. Ennek használata során a Microsoft adatkezelési irányelvei a meghatározók.

Harmadik fél

Ez az alkalmazás az ügyfél bankján és a Microsoft által biztosított szolgáltatásokon kívül nem kapcsolódik semmilyen, harmadik fél által üzemeltetett szolgáltatáshoz.

További információk

Amennyiben további információkat szeretne kapni vagy észrevétele van az alkalmazás adatkezelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a bankjával!

Hatályos: 2017.01.01-tól