Cardinal Kft. > Bejegyzések > Zrínyi Ilona Matematikaverseny 2017

2017. február 17-én a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány (MATEGYE) megrendezte a Zrínyi Ilona Matematikaverseny ez évi 1. (területi) fordulóit a Cardinal Kft. támogatásával.

Mategye logo

A Cardinal Kft. – karitatív programja keretében fejlesztett karakterfelismerő és képfeldolgozó rendszerével – 21. éve támogatja a MATEGYE (mategye.hu) alapítványt a verseny során kitöltött feladatlapok feldolgozásában és a verseny eredményének gyors szolgáltatásában.

A tavalyi év tapasztalatai alapján a rendszerben alkalmazott karakterfelismerés és a képfeldolgozás további tökéletesítésével az alapítvány munkatársai az idén még sikeresebben tudták feldolgozni ilyen rövid idő alatt ezt a hatalmas adatmennyiséget.

A versenyzők (február 17-én) péntek délután töltötték ki a feladatlapokat a verseny keretében. Az így kitöltött közel 70000 (pontosan 67169), feladatlap szkennelése, felismerése a Cardinal szoftverének segítségével még péntek este megkezdődött, majd másnap (szombat) estére a rendszer már szolgáltatta a verseny eredményeit.

A Zrínyi kódlapok szkennelése.

Közzétette: Mategye Alapítvány – 2015. február 21., szombat
A kódlapok szkennelése a Cardinal Kft. Craft szoftvere segítségével

Közzétette: Mategye Alapítvány – 2017. február 18., szombat
A kódlapok szkennelése a Cardinal Kft. Craft szoftvere segítségével

A Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny 2017. februárban megrendezett első fordulójának Bács-Kiskun megyei eredményhirdetése március 4-én: