Idén is támogattuk a Zrínyi Ilona Matematika versenyt

Cardinal Kft. > Blog > Idén is támogattuk a Zrínyi Ilona Matematika versenyt

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány megrendezte a Zrínyi Ilona Matematika verseny első (területi) fordulóit a Cardinal Kft. támogatásával 2020. február végén.

Ezév tavaszán is megrendezésre került a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány által szervezett Zrínyi Ilona Matematikaverseny idei első (területi) fordulója, melyet ebben az évben is a Cardinal Kft. támogatott.

A Társadalmi Felelősségvállalás Programunk keretében immár 24. éve segítjük a MATEGYE Alapítványt az általunk kifejlesztett karakterfelismerő és képfeldolgozó rendszerrel a verseny során kitöltött feladatlapok feldolgozásában és a verseny eredményének gyors kiszolgálásában.

A versenyzők által kitöltött közel 65.000 kódlap szkennelése, felismerése a Cardinal szoftverének segítségével már a verseny hivatalos zárását követően megkezdődött. Ennek eredményeként a rendszer 24 órán belül szolgáltatni tudta a verseny végső eredményeit.

A tavalyi év tapasztalatai alapján a rendszerben alkalmazott karakterfelismerés és a képfeldolgozás további tökéletesítésével az Alapítvány munkatársai az idén még gyorsabban tudták feldolgozni ezt a hatalmas adatmennyiséget a rendelkezésre álló rövid idő alatt.

A feldolgozásról készült video itt tekinthető meg.